27 Nisan 2014 Pazar

Nyx Peach allik


Merhabalar
Bu günkü konugum çok çok yeni makyaj koleksiyonuma eklediğim allığım.Aldıgım günden beri neredeyse hergün kullandım.Çünkü yorumlarımı netleştirmek ve yazısını blogta paylaşmak istedim.Nyx markasına çok hakim olmasam da denediğim bir kaç ürününden anlayabildiğim kadarıyla fiyat performans açısından fena bulmuyorum.Bu allığın adının aksine kendisi pembe-şeftali rengine sahip.Ama bence ikisi de dozunda barınıyor bu küçücük minicik ambalajın içinde.Ambalajı gayet küçük gerçekten.
Ürün fırçaya gayet iyi geliyor.Pigmentasyonu çok çok iyi olmasa da bana yeterli geldi.Zaten allık konusunda çok pigmentli allıklar başıma bela oluyor.Elimi hafif tutamıyorum genelde.Bu yüzden bu yönünü sevdim.

Kalıcılık açısından konuşmaya gelince sıra , benden geçer not aldığını söyleyebilirim.Bu günkü konuğumla ilişkimiz bu şekildeydi.
Tekrar görüşmek üzere..

2 yorum:

  1. Yillar önce benimde bir nyx alligim vardi cok sevdigim, sirf almanyada satilmiyor diye tekrar almamistim, amerikadan ismarlak istememistim tekrardan, aklima getirdin simdi onu, gayet kalitesi güzel ürünler var nyxde gercekten, güle güle kullan sende alligini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler evet Nyx i ben de gayet kaliteli buluyorum.:)

      Sil