19 Mart 2014 Çarşamba

The Balm Shady lady Vol 2

Herkese merhabalar
The Balm haftasinin ikinci yazısı en az Nude tude ve Balm jovi palet kadar sevdigim ve kullandigim Shady Lady vol 2 palet üzerine olacak.Her zamanki The Balm sirinligi zebra deseniyle kendini gostermis.İçinde 9 far var ve kahverengi ve mor dışında hepsi ışıltılı onnlar ise kocaman simler barındrırıyorlar ama gözde bu kadar göze batmıyorlar.Farların yapısı klasik Balm kalitesinde bazsız 3-4 saat Put a lid on it bazla (yazısı için tık)siz silene kadar çıkmıyorlar.Urunu acalim bakalım

Ilk alt siradaki en soldaki bakirimsi turuncumsu renk mischievous marissa favorim.Yanindaki beyaz far tempting tara cok tercih etmedigim bir renk.En sagdaki sampanya renk de devilish danielle bu rengi de cok sik kullaniyorum.
Ust siraya gecersek en az kullandigim bossy bobbi günlük hayatta kullanılabilecek bir mavi.Yanindaki yesil de aynı sekilde soft bir yesil.Just this once Jamie harika bir gecis rengi.
En ust sırada en solda icinde kizil altin yansımaları olan bir kahve var ve yine golge için mükemmel. Yaninda ise yine karakteristik bir mor var icinde mor simleri barındırıyor. Insane Jane ise bronz taupe arasi sur cik renklerden.
Bu seferlik swatchlarini yapamadim ama diger paletlerde swatch olacak mutlaka.Simdilik kısa ve öz anlatmak istedim
Sevgiler

2 yorum: