11 Mayıs 2014 Pazar

Hayal kirikligi yaratan urunler

Merhabalar
Bugün farklı bir yazıyla karşınızdayım.Benim açımdan geçer not alamamış hatta aralarında tiksindiğim ürünler de var.Hemen başlayalım
For your beauty pudra fırçası:Açık ve net iğrenç ötesi.Semsert zımpara gibi ayrıca leş gibi plastik kokuyor,deli gibi kıl döküyor.Hatta öyle ki yüzümde kıllar kalınca küçük çaplı bir şok geçirdim.Hayatımda gördüğüm en kötü ötesi fırça.Uzak durun aman.Rossmanlarda satılıyor.Fiyatı 8 lira
Garnier nemlendirici:İlk sürüldükten 15 dakika sonra yüzün o kadar yakıyor ki gözlerimden yaşlar geldi koşa koşa gidip yıkadım.Bir daha Garnier den nemlendirici mi asla!
Essence mor ruj: Yazısı silinmiş ama sadece simlerden oluşan çirkin bir mor.
Essence I love stage far bazı:Hiç beğenmedim.Yapısı bir tuhaf.Baya koyu renkli.Farı tutması namına bir özelliği de yok.Iı ııh beğenmedim
Dirty Works göz kremi:İlk göz kremim kendisi.Çok tuhaf biliyorum ama bu göz kremi benim göz altlarımı daha çok morarttı.Kardeşimde de aynı olay olunca orada bir durdum ve bu fotoğraflardan sonra kendisini çöpe gönderdim.
Color me dudak nemlendirici:Bim de satılıyor ama kokusu yapısı hele hele tadı iğrenç ötesi!
Nyc allık:Bu markaya ait tek ürünüm ama bundan sonra satndının yanından geçmeyeceğimi rahatlıkla söyleyebilirim.Pigmentin P si yok bu üründe.Taş gibi bir yapısı var duvara atsan duvarı kırar diye korkuyorum.
Flormar dudak parlatıcı:Bu serideki bütün glosslar yapış yapış.Çok kötü.
Gratis ayak kremi: Bir ayak bakım ürünü kutusundan çıkmıştı.Çok sıvı bir yapısı var nemlendirme özelliği 0 ve kokusu ah o kokusu rezalet.

Benim için ne kadar sevimsiz olduklarını anlatabildim sanırım.Belki alıp almamakta kararsız kalıp okumak isterseniz.Heh tabi bir de şu var ki her ürünün herkese göre etkisi değişir.Bunlar benim yorumlarımdı.Umarım okumaktan keyif almışsınızdır.

Hoşçakalın:)

2 yorum:

  1. Deneyimleyerek öğreniyoruz bazı şeyleri :) Essence'in far bazını beğenmemene şaşırdım aslında ama tabi herkesin zevkleri ve beklentileri farklı canım.

    YanıtlaSil