19 Ocak 2014 Pazar

Bioderma Sebium Gel Moussant

Herkese merhaba teknik aksakliklardan dolayı telefondan post giriyorum nasil olcak bakalim.
Bugun sizlere turuncu kasadan satin aldigim bioderma sebium foaming jel karma ve yagli ciltler icin yuz yikama jelini tanitacagim.Daha dogrusu goruslerimi paylasacagim ben bu jeli Lush in Fresh Farmacy sabunuyla donusumlu kullanıyorum ve cildimi yagdan arindirisina bayiliyorum .Cildimi kurutmadan ve germeden temizliyor.Bioderma markasina gozu kapalı güvendiğim icin bir alana bir bedava kampanyasından yararlanmistim ve elimde bir adet stogum daha var.Icerikse su sekilde
Bu jeli karma ve yagli ciltli herkese tavsiye ederim Fiyati 70 tl civarı ama kampanya yakalarsaniz bir alana bir bedava seklinde alabilirsiniz ben bir de ustune yuzde elli indirimle almistim 2 sini..
Sevgiler

5 yorum:

  1. Ben de de bu jelden var nedense sivilcelenme problemi yaptı ben de şuan kullandığım temizleyici ile bir arada yürütmeyi deniycem bakalım umarım düzelir şu sorun da kullanabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba belki de sürekli kullanımda boyle bu sonucla karşılaşmis olabilirsiniz gun asiri kullanimda bir deneyin bakalim umarım iritasyon yapmaz:)

      Sil
  2. benim de son zamanlarda en çok almak istediğim seyler arasında, 10 ml bi deneme boyunu kullandım çok çok begendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka alip kullanmaya baslamalisin Gizemcim benim cildime cok iyi geldi umarım sana da iyi gelir

      Sil